Home Vacatures bij Rhenoy

Vacatures bij Rhenoy

Rhenoy BV is al jaren een belangrijke speler als het gaat om auto-onderdelen. Het demonteren van jonge schadeauto’s, het reviseren van technische onderdelen en het importeren van nieuwe onderdelen vormen de basis van de succesvolle groei die het bedrijf doormaakt. Een door Rhenoy BV ontwikkeld concept is revolutionair in de automobielbranche en wordt Europees uitgerold onder de naam Approved Green. In ons Technisch Service Centrum voeren wij dagelijks grote technische reparaties uit aan auto’s. Op dit moment hebben wij vacatures voor de volgende full-time functies:

1e Automonteur

Als eerste monteur ga je zelfstandig grote technische reparaties verrichten. Het uit- en inbouwen van Motoren, Transmissies en Dieseltechniek alsmede reparaties verrichten aan deze onderdelen zijn de belangrijkste werkzaamheden binnen je funnies. Door onze specialisatie ben je dus echt bezig met de techniek en met behulp van onze revisieafdelingen gaan we vaak nog een stapje verder. Zoek je afwisseling en uitdaging dan is dit zeker een functie waarin je dat krijgt.

2e Automonteur

Als tweede monteur zal je zelfstandig maar toch met voldoende steun van je collega’s dezelfde reparaties verrichten als de eerste monteurs. Het doel is om tot hetzelfde niveau to komen als de eerste monteurs. Een mooi carriere pad dus. Heb je at voldoende sleutelervaring en wil je je verder ontwikkelen dan verwelkomen we je graag in ons team.

Leerling Monteur

Als startende automonteur zal je de ondersteunende werkzaamheden binnen TSC Rhenoy gaan verrichten en kan je doorgroeien tot volwaardige monteur. Ben je een handige jongen en heb je gevoel voor techniek of wil je naast je studie al in de praktijk aan het werk dan hebben wij de baan die je zoekt.

Transmissie Revisie Monteur

Als transmissie revisie monteur zal je zelfstandig voornamelijk handgeschakelde transmissies reviseren. Ervaring als revisiemonteur is een pre maar ook als je geen ervaring met Revisie hebt maar wel goed technisch onderlegt bent dan kun je ook zeker solliciteren. We kunnen je een interne opleiding aanbieden tot volwaardige revisie monteur.

Autodemonteur

In onze afdeling Autodemontage zijn wij op zoek naar een autodemonteur. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het demonteren van jonge schadeauto’s, de gedemonteerde onderdelen worden vervolgens klaargemaakt voor de verkoop. Ervaring als automonteur is een pre maar als je een handige jongen bent kunnen we je een interne opleiding aanbieden.

Interesse?

Voor bovenstaande funnies bieden wij een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer. Herken jij je in een van bovenstaande profielen, wacht dan niet langer en mail je sollicitatiebrief met CV via de mail naar sollicitaties@rhenoy.nl of per post:

Rhenoy BV
Onder vermelding van: Sollicitatie
Holweistraat 10
4181 CC Waardenburg

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keuze uit meer dan 250.000 onderdelen

Heeft u vragen, neem contact op met één van onze specialisten.