Home Over Rhenoy

Over Rhenoy

De Rhenoy groep heeft zich ontwikkeld van autodemontagebedrijf tot een groep bedrijven die zich bezig houdt met schadeautohandel, gebruikte gereviseerde en nieuwe onderdelen. Verschillende bedrijven, ieder met haar specifieke specialisatie maken dat de Rhenoy groep uniek is en toonaangevend in de Automotive markt.

De Rhenoy groep heeft zich ontwikkeld van autodemontagebedrijf tot een toonaangevend bedrijvengroep in de Automotive markt. De Rhenoy bedrijven zijn gespecialiseerd in schadeautohandel, gebruikte gereviseerde en nieuwe onderdelen. Verschillende bedrijven, ieder met haar specialisatie maken de Rhenoy groep unieke specialisten. Rhenoy groep is met haar hoofdkantoor gevestigd in Waardenburg en beschikt op deze locatie over 38.000 m² opslag- en bedrijfsruimte.

Kwaliteit

De Rhenoy groep en de bijbehorende dochterondernemingen hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om deze kwaliteit te verifiëren en te borgen in de organisatie beschikt de Rhenoy groep over de certificaten KZD*** en ISO 9001. Onze service is klantgericht, de specialisten van Rhenoy staan klaar voor al uw mobiliteitsvragen. Neem contact op en vraag naar uw mogelijkheden.

Divisies

De multidisciplinaire bedrijfsvoering bestaat uit de divisies:  Rhenoy Auto’s, Rhenoy Onderdelen, Approved Green, Rhenoy Waardenburg en TSC Waardenburg.

Keuze uit meer dan 250.000 onderdelen

Heeft u vragen, neem contact op met één van onze specialisten.

Direct contact